Freshtrusion ™ nezačíná na GA Začíná to na farmách a rybolovech, které známe a kterým důvěřujeme Freshtrusion ™ nezačíná na GA Začíná to na farmách a rybolovech, které známe a kterým důvěřujeme

V roce 2012 se GA vydala na cestu, která by znamenala revoluci v odvětví krmiv pro domácí zvířata. V souladu se základními hodnotami GA bylo rozhodnuto, že významně investujeme do technologie, která našim partnerům poskytne nejen jedinečné možnosti umístění a prodeje, ale také a zásadně zajistí domácím mazlíčkům stravu bohatou na živiny s použitím čerstvě připravených ingrediencí. Výsledkem této ambice byl „Freshtrusion ™“.

Z farem, které známe a kterým důvěřujeme

Cesta Freshtrusion začíná u našich důvěryhodných farem a rybářů, kde sbíráme jen to nejlepší čerstvé maso a ryby a poskytujeme partnerským značkám fantastické příběhy o původu a sledovatelnosti.

S využitím naší vlastní chladírenské přepravy k udržení podmínek nejvyšší kvality sbíráme maso a dopravujeme je zpět do našeho výrobního závodu v anglickém Lancashire, kde před použitím v jedinečných receptech našeho partnera prochází rozsáhlým testováním kvality.

Masná kuchyně

V naší masové kuchyni na místě každé maso jemně vaříme při teplotě přibližně 82 ° C (180 ° F), abychom chránili bílkoviny a zajistili maximální stravitelnost a výživovou hodnotu zvířete. S využitím špičkových světových technologií jsme také schopni snížit obsah vlhkosti v čerstvě připraveném masu a zahrnout stále vyšší množství čerstvého masa do špičkových receptů.

Kromě toho jsme také schopni vyrábět samostatné vysoce kvalitní oleje z našich čerstvých ingrediencí známé provenience a přidávat je do receptů na zakázku, které poskytují další USP na trhu.

Více zahrnutí čerstvého masa

Chápeme, že domácí mazlíčci vědí, že čerstvé je nejlepší. To je důvod, proč je čerstvé maso naší vášní v GA a pomocí našeho jedinečného procesu poskytujeme partnerům příležitost vyvinout recepty bez potřeby taveného masového jídla. Ve skutečnosti mohou partneři do svých receptů na krmivo pro domácí zvířata zahrnout až 70% čerstvého masa.

Masové jídlo kategorie 3
Čerstvě připravený losos
Chráněný protein

Ochrana proteinu

Živočišný materiál / maso, které se používá k výrobě sušené masové moučky, se neshromažďuje u zdroje jako čerstvé, ani se nepřepravuje pomocí chlazených nádob. Místo toho se shromažďuje z různých míst a odesílá se při okolních teplotách do kafilérie, kde se zpracovává při velmi vysokých teplotách (300 ° F / 150 ° C), aby se extrahovala vlhkost, odděloval tuk a zabíjel bakterie.

Tento proces může také denaturovat protein a vést k tomu, že je méně stravitelný, a proto má pro mazlíčka nižší nutriční hodnotu. Náš šetrný přístup k vaření zajišťuje ochranu bílkovin, a tím zajišťuje lepší biologickou dostupnost zvířete.

Denaturovaný protein

Oleje a tuky v lidské kvalitě

Ve společnosti GA lisujeme vlastní oleje na místě v malých dávkách pomocí speciálního zařízení, které funguje podobně jako kuchyňský salátový odstředivka, kde je olej vytlačován z masa.

To nám umožňuje pokrýt granule úžasnými vysoce kvalitními tuky a oleji, které se běžně vyskytují v potravinách pro člověka, a poskytuje nám plnou sledovatelnost zpět ke zdroji, z farmy, rybářství nebo lodi. Marketingový potenciál je spolu se super kvalitními chutnými úspěchy a sledovatelností bezkonkurenční. Tyto oleje nejsou vašimi obvyklými vysokoteplotními tavenými oleje pro zvířata v zájmovém chovu. Jsou tak čerstvé, že laboratorní testy nezjistí téměř žádné známky oxidace nebo stárnutí.

Tradiční masové jídlo kategorie 3

Neznámý nebo více původů
Skladováno při okolní teplotě
Vařené při 300 ° F (150 ° C) pro hubení bakterií
Denaturovaný protein

Čerstvě připravené maso

Shromážděno u zdroje
Doprava za studena
Pečeme jemně při 82 ° C (180 ° F), abychom chránili bílkoviny
Chráněný protein

Výhody Freshtrusion

Věříme, že vaše značka, vaši zákazníci a mazlíčci, které krmíte, si zaslouží to nejlepší. Proto jsme vyvinuli naši jedinečnou technologii Freshtrusion.

Také jsme úzce spolupracovali s University of Nottingham na dalších analýzách a testování.

  • Vyšší biologická dostupnost živin
  • Vyšší stravitelnost
  • Chráněný protein
  • Vylepšené smyslové přijetí
  • Lepší zdraví a pohoda díky vynikající kvalitě a výživě
  • Snížené hladiny kazení a biomarkerů mikroorganismů, které jsou spojeny s nechutenstvím, žluklostí nebo dokonce toxicitou
  • Lepší hustota granulí
  • Nízkoteplotní a nízkotlaké vaření poskytuje plnější chuť